mentor
Een halfuur gratis advies
film-editing
Fullserviceproductiehuis
choose
Elk type productie

Animatievideo laten maken

Een animatievideo laten maken om je bedrijf of merk op een originele manier in de kijker te zetten, daarvoor kan je bij ons terecht. Videofy is een fullserviceproductiehuis, gelegen in Antwerpen. Klanten doen een beroep op onze creatieve videomakers voor allerlei soorten video’s. Denk maar aan animatievideo’s, productvideo’s, testimonials, muziekvideo’s, en zo veel meer. Video is bovendien dé oplossing om op te vallen met je bedrijf of merk in een tijd van overdadige communicatie.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

evenement-interview
videoclip

Een animatievideo laten maken door professionals

Wil je een moeilijk of zwaar onderwerp op een luchtige manier uitleggen? Dan zijn animatievideo’s ideaal. Het gepassioneerde videofy-team kan jouw ideeën of onderwerp(en) op een creatieve manier vertellen. Een animatievideo laten maken door ons, is meteen kiezen voor begeleiding en bijstand van begin tot eind en dat tegen een competitieve prijs met schaalvoordelen. Geef je de voorkeur aan een andere soort video? Geen probleem, we overlopen de verschillende mogelijkheden en geven je videoadvies op maat.

Maak een afspraak met ons team

Wil je een beroep doen op onze creatieve videomakers om een of meerdere animatievideo’s te laten maken? Maak dan meteen een afspraak via het afsprakenformulier. Heb je algemene vragen over ons fullserviceproductiehuis? Of wil je meer weten over de productie van andere soorten video’s? Geef dan een seintje via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of via het contactformulier. Voorbeelden van animatievideo’s vind je op onze pagina met eerder gerealiseerde video’s. Op die manier krijg je alvast een idee van wat we voor jou kunnen betekenen.

Contactformulier