Studio’s te huur
Persoonlijk advies
Gefocust op bedrijven

Een animatievideo laten maken

Een animatievideo laten maken om je bedrijf of merk op een originele manier in de kijker te zetten, daarvoor kan je bij ons terecht. Videofy is een fullserviceproductiehuis, gelegen in Boechout te Antwerpen. Klanten doen een beroep op onze creatieve videomakers voor allerlei soorten video’s. Denk maar aan animatievideo’s, productvideo’s, testimonials, muziekvideo’s, en zo veel meer. Video is bovendien dé oplossing om op te vallen met je bedrijf of merk in een tijd van overdadige communicatie.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

Een animatievideo laten maken door professionals

Wil je een moeilijk of zwaar onderwerp op een luchtige manier uitleggen? Dan zijn animatievideo’s ideaal. Het gepassioneerde videofy-team kan jouw ideeën of onderwerp(en) op een creatieve manier vertellen en omzetten in een animatievideo. Een animatievideo laten maken door ons, is meteen kiezen voor begeleiding en bijstand. Dit telkens van begin tot eind en dat tegen een competitieve prijs met schaalvoordelen. Wil je graag een andere soort videoproductie dan een animatievideo laten maken? Geen probleem, we overlopen de verschillende mogelijkheden en geven je videoadvies op maat.

Maak een afspraak met ons team

Wil je een beroep doen op onze creatieve videomakers om een of meerdere animatievideo’s te laten maken? Maak dan meteen een afspraak via het afsprakenformulier. Heb je algemene vragen over ons fullserviceproductiehuis of specifieke vragen over onze animatievideo’s? Of wil je meer weten over de productie van andere soorten video’s? Geef dan een seintje via het e-mailadres [email protected] of via het nummer 03 430 62 42. Voorbeelden van animatievideo’s vind je op onze pagina met eerder gerealiseerde video’s. Op die manier krijg je alvast een idee van wat we voor jou kunnen betekenen.