mentor
Een halfuur gratis advies
film-editing
Fullserviceproductiehuis
choose
Elk type productie

Branded content

Wil je een branded-content-video laten maken voor je bedrijf en kan je daarbij wel wat hulp gebruiken van professionals? Maak dan kennis met ons fullserviceproductiehuis uit Antwerpen. Wij maken video’s voor elk type productie: van muziekvideo’s tot animatievideo’s, van contentbranding tot productvideo’s, het is allemaal mogelijk. Het Videofy-team bestaat uit creatieve videomakers die je bijstaan en/of begeleiden gedurende het volledige videoproductieproces.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

evenement-interview
videoclip

Branded content: verborgen reclame in videovorm

Als je als bedrijf kiest voor branded content, dan kies je voor een verborgen vorm van reclame. Het is een nieuwere vorm van adverteren,die ontstond om onder andere adblockers te omzeilen. Je contentbrandingvideo lijkt sterk op een informatieve video of een entertainmentvideo en voegt waarde toe. Je bedrijf, merk of organisatie speelt wel een belangrijke rol in die video en daarom spreken we van branded content of contentbranding. Wil je zelf je video’s maken? Huur dan een van onze foto- of videostudio’s. Huur onze verlichting en/of audiovisueel materiaal erbij als je zelf niet over het juiste materiaal beschikt.

Maak een afspraak met ons voor meer informatie

Neem contact op met onze creatieve videomakers als je extra informatie wenst over contentbranding of als je meer wilt weten over onze werkwijze. Je kan ons contacteren via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 en via het contactformulier. Als je overtuigd bent om een samenwerking aan te gaan, maak dan meteen een afspraak via het afsprakenformulier. Bekijk alvast voorbeelden van branded content met producties van , muziekvideo’s, productvideo’s, animatievideo’s, enzovoort om een idee te krijgen van ons werk.

Contactformulier