Studio’s te huur
Persoonlijk advies
Gefocust op bedrijven

Branded content

Wil je aan branded content doen door een leuke video te laten maken voor je bedrijf en kan je daarbij wel wat hulp gebruiken van professionals? Maak dan kennis met ons fullserviceproductiehuis uit Boechout in Antwerpen. Wij maken video’s voor elk type productie: van muziekvideo’s tot animatievideo’s, van contentbranding tot productvideo’s, het is allemaal mogelijk. Het Videofy-team bestaat uit creatieve videomakers die je bijstaan en/of begeleiden gedurende het volledige videoproductieproces.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

Branded content: verborgen reclame in videovorm

Als je als bedrijf kiest voor branded content, dan kies je voor een verborgen vorm van reclame. Het is een nieuwere vorm van adverteren, die ontstond om onder andere adblockers te omzeilen. Je video met contentbranding lijkt sterk op een informatieve video of een entertainmentvideo en voegt waarde toe. Je bedrijf, merk of organisatie speelt wel een belangrijke rol in die contentbrandingvideo en daarom spreken we van branded content of contentbranding. Wil je zelf je video’s maken? Dan kan je een van onze videostudio’s huren. Huur onze verlichting en/of audiovisueel materiaal erbij als je zelf niet over het juiste materiaal beschikt.

Maak een afspraak met ons voor meer informatie

Neem contact op met onze creatieve videomakers als je extra informatie wenst over contentbranding. Je kan ons contacteren rond branded content of een andere soort video via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 en via het contactformulier. Als je overtuigd bent om een samenwerking aan te gaan, maak dan meteen een afspraak via het afsprakenformulier. Bekijk alvast voorbeelden van branded content met producties van , muziekvideo’s, productvideo’s, animatievideo’s, enzovoort om een idee te krijgen van ons werk in digitale marketing.