Studio’s te huur
Persoonlijk advies
Gefocust op bedrijven

Contentmakers

Een team van creatieve contentmakers, dat is Videofy. Wij brengen jouw verhaal in videovorm. Video is dé manier om op te vallen tussen de overdaad aan communicatie waar mensen vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Kiezen voor Videofy, is kiezen voor een fullserviceproductiehuis uit Boechout Antwerpen waarbij de medewerkers je van a tot z doorheen het videoproductieproces gidsen. Ook na de productie van je video(‘s) ondersteunt de videomaker je met de inzet van je video(‘s).

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

Creatieve contentmakers voor de productie van je video‘s

Als contentmakers brengen wij de verhalen en ideeën van onze klanten in beeld op een originele en verrassende manier. Zo ook voor onder andere een branded content-video. Bij ons productiehuis is elk type videoproductie mogelijk. Iedereen is bovendien welkom bij ons. Dat betekent dat wij als contentmakers niet enkel voor bedrijven werken.

Plan een afspraak voor een gesprek met ons team

Zie je een samenwerking met onze creatieve contentmakers wel zitten, maar zit je nog met vragen? Of wil je meer weten over bepaalde soorten videoproducties, zoals testimonials of muziekvideo’s? Neem dan contact op met het Videofy-team uit Antwerpen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of via het contactformulier. Ontdek alvast meer over onze manier van werken en weet wat je van onze contentmakers kan verwachten.