Studio’s te huur
Persoonlijk advies
Gefocust op bedrijven

Creatief verhalen vertellen

Creatief verhalen vertellen, dat is onze passie. Videofy, een fullserviceproductiehuis uit Boechout in Antwerpen, vertelt het verhaal van jouw bedrijf aan de hand van video’s. Vertel ons je ideeën en wij werken een video uit die informeert of inspireert. Wij houden in onze productie ook altijd rekening met het beschikbare budget en de tijd. Onze creatieve videomakers begeleiden je bovendien tijdens de gehele videoproductie en zoeken een format om creatief jouw verhaal te kunnen vertellen.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

Creatief verhalen vertellen met behulp van video’s

Wij vertellen creatief jouw verhalen en doen dat met behulp van een videoproductie. Omdat we een fullserviceproductiehuis zijn, kan je bij Videofy niet alleen terecht voor de praktische uitvoering van je ideeën. We denken ook graag mee om tot een juiste videostrategie te komen. Iedereen is bovendien welkom bij ons. Dat wil zeggen dat je bij ons voor eender welk concept kan aankloppen. Of het nu gaat over de productie van een animatievideo, of een ander type video, het kan allemaal. Wij maken van elk product een creatief geheel en vertellen zo alle verhalen van uw bedrijf.

Contacteer ons team

Wil je graag samenwerken met onze creatieve videomakers? Leg dan een afspraak vast! Heb je vragen over ons productiehuis? Geef dan een seintje via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of vul het contactformulier in. Wij kijken er alvast naar uit om je ideeën en verhalen creatief te vertellen via video’s. Ontdek onze eerdere producties om een idee te krijgen van ons werk.