mentor
Een halfuur gratis advies
film-editing
Fullserviceproductiehuis
choose
Elk type productie

Creatief verhalen vertellen

Creatief verhalen vertellen, dat is onze passie. Videofy, een fullserviceproductiehuis uit Antwerpen, vertelt het verhaal van jouw bedrijf aan de hand van video’s. Vertel ons je ideeën en wij werken een video uit die informeert of inspireert. Wij houden in onze productie ook altijd rekening met het beschikbare budget en de tijd. Onze creatieve videomakers begeleiden je bovendien tijdens de gehele videoproductie.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

evenement-interview
videoclip

Creatief verhalen vertellen met behulp van video’s

Creatief verhalen vertellen, dat doen wij met behulp van video’s. Omdat we een fullserviceproductiehuis zijn, kan je bij Videofy niet alleen terecht voor de praktische uitvoering van je ideeën. We denken ook graag mee om tot een juiste videostrategie te komen. Iedereen is bovendien welkom bij ons. Dat wil zeggen dat je bij ons voor eender welk concept kan aankloppen. Of het nu gaat over de productie van een animatievideo, een testimonial, een muziekvideo of branded content, het kan allemaal.

Contacteer het Videofy-team

Wil je graag samenwerken met onze creatieve videomakers? Leg dan een afspraak vast via het afsprakenformulier. Heb je vragen over onze manier van werken? Geef dan een seintje via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of vul het contactformulier in. Wij kijken er alvast naar uit om je ideeën en verhalen creatief te vertellen via video’s. Ontdek onze eerdere producties om een idee te krijgen van ons werk.

Contactformulier