mentor
Een halfuur gratis advies
film-editing
Fullserviceproductiehuis
choose
Elk type productie

Droneopnames

Wil je een video maken aan de hand van droneopnames, maar kan je wat hulp gebruiken bij de productie van die video? Doe dan een beroep op Videofy. Videofy is een fullserviceproductiehuis, gelegen in Antwerpen. Onze creatieve videomakers werken samen met jou een videostrategie uit, maken een creatieve uitwerking van je idee of verhaal en nemen de video op. Gedurende het hele videoproductieproces houdt je videomaker je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

evenement-interview
videoclip

Droneopnames voor unieke beelden

Via droneopnames maak je unieke beelden. Breng met dit origineel perspectief je evenement in beeld vanuit de lucht of neem een shot van je volledige bedrijf. Het enige wat jij moet doen is jouw idee of verhaal vertellen. Daarmee gaan onze video-experten aan de slag om een creatieve video te produceren. Na de productie geven we je advies op het vlak van het gebruik/het inzetten van je video.

Neem contact op met ons team

Heb je interesse om droneopnames te laten maken door onze creatieve videomakers? Of wil je videoadvies op maat? Maak dan een afspraak via het afsprakenformulier. Heb je vragen over de productie van andere soorten video’s, zoals branded-content-video’s, employer-branding-video’s of productvideo’s? Neem dan contact op met ons team via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of vul het contactformulier in. Wil je een idee krijgen van ons werk? Bekijk dan onze eerdere producties.

Contactformulier