Studio’s te huur
Persoonlijk advies
Gefocust op bedrijven

Droneopnames

Droneopnames geven een prachtig overzichtelijk beeld van een omgeving. Wil je zo’n video met drones opnemen, maar kan je wat hulp gebruiken bij de productie van die video? Doe dan een beroep op Videofy. Wij zijn een fullserviceproductiehuis, gelegen in Boechout in Antwerpen. Wij hebben de nieuwe apparatuur en voldoende kennis en creativiteit om jou te helpen bij je video-idee. Hierbij kunnen we onder andere ook gebruikmaken van drones.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

Droneopnames voor unieke beelden

Via droneopnames maak je unieke beelden. Breng met dat origineel perspectief je evenement in beeld vanuit de lucht of neem een shot van je volledige bedrijf. Het enige wat jij moet doen is jouw idee of verhaal vertellen. Daarmee gaan onze video-experten aan de slag om een creatieve video te produceren. De beelden die de drone heeft gemaakt zullen ongetwijfeld van pas komen voor verschillende soorten video’s. Ze geven een zeer dromerig en overzichtelijk gevoel. Twijfel dan ook niet langer en contacteer ons videomarketingbedrijf voor je droneopnames.

Neem contact op met ons team

Heb je interesse om droneopnames te laten maken door onze creatieve videomakers? Of wil je creatief videoadvies op maat? Maak dan een afspraak via het afsprakenformulier. Heb je vragen over de productie van andere soorten video’s, zoals branded-content-video’s? Neem dan contact op met ons team via het e-mailadres [email protected] of via het nummer 03 430 62 42. Wil je een idee krijgen van ons werk? Bekijk dan onze eerdere producties.