mentor
Een halfuur gratis advies
film-editing
Fullserviceproductiehuis
choose
Elk type productie

Evenementvideo’s opnemen

Heb je ideeën voor de opname van een of meerdere evenementvideo’s, maar vind je het moeilijk om die ideeën in een professionele video te gieten? Schakel Videofy dan in. Wij zijn een groep gepassioneerde, creatieve videomakers uit Antwerpen. Met ons fullserviceproductiehuis begeleiden we je van a tot z bij het opnemen van een eventvideo in regio Antwerpen.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

evenement-interview
videoclip

Evenementvideo’s als marketingmateriaal voor je volgende evenement

Evenementvideo’s zijn het ideale marketingmateriaal om het succes van de afgelopen editie in de kijker te zetten en de volgende editie aan te kondigen. Post ze op je sociale media om afwezigen te laten zien wat ze misten en/of gebruik ze als marketingmateriaal tijdens de campagneperiode om de volgende editie aan te kondigen. Wil je je eigen eventvideo opnemen in een van onze foto- of videostudio’s in Antwerpen? Dan kan je een videostudio huren. Je kan er terecht tussen 8u en 19u. Als je niet over het gepaste materiaal beschikt, huur ons high-end audiovisueel materiaal er dan bij.

Maak een afspraak voor een babbel met onze videomakers

Heb je vragen over onze werkwijze? Of wil je meer weten over het opnemen van eventvideo’s in een van onze studio’s in Antwerpen? Neem dan contact op met ons team via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of vul het contactformulier in. Wij helpen je met alle plezier verder. Wil je onze creatieve videomakers inschakelen voor de opname van je evenementvideo’s? Maak dan meteen een afspraak via het afsprakenformulier. Ontdek alvast eerdere producties om een idee te krijgen van hoe we zo’n eventvideo opnemen in Antwerpen. 

Contactformulier