Studio’s te huur
Persoonlijk advies
Gefocust op bedrijven

Evenementvideo’s opnemen

Heb je het idee om een of meerdere evenementvideo’s op te nemen, maar vind je het moeilijk om die ideeën in een professionele video te gieten? Schakel Videofy dan in. Wij zijn een groep gepassioneerde, creatieve videomakers uit Boechout, in Antwerpen, die jouw eventvideo met plezier opnemen. Met ons fullserviceproductiehuis begeleiden we je van a tot z bij al deze eventivideo’s.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

Evenementvideo’s als marketingmateriaal voor je volgende evenement

Evenementvideo’s zijn het ideale marketingmateriaal om het succes van de afgelopen editie in de kijker te zetten en de volgende editie aan te kondigen. Ze werken als een soort aftermovie waarmee je de afwezigen kan laten zien wat ze misten en/of gebruik ze als marketingmateriaal tijdens de campagneperiode om de volgende editie aan te kondigen. Wil je je eigen eventvideo opnemen in een van onze fotostudio’s of videostudio’s? Dan kan je een videostudio huren. Je kan er terecht tussen 8u en 19u. Als je niet over het gepaste materiaal beschikt, huur onze high-end camera’s er dan bij.

Maak een afspraak voor het opnemen voor je eventvideo door onze videomakers

Heb je vragen over hoe wij zo’n eventvideo opnemen? Of wil graag dat wij jouw evenementvideo’s voor onze rekening nemen. Neem dan contact op met ons team via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of vul het contactformulier in. Wij helpen je met alle plezier verder. Wil je onze creatieve videomakers inschakelen voor de opname van je evenementvideo’s? Maak dan meteen een afspraak via het afsprakenformulier. Ontdek alvast eerdere producties om een idee te krijgen van hoe we zo’n eventvideo opnemen in Antwerpen.