Studio’s te huur
Persoonlijk advies
Gefocust op bedrijven

Fotostudio huren

Een fotostudio huren, kan je ook bij Videofy in Boechout in Antwerpen. Daar kan je terecht om professionele foto’s te maken om je producten te promoten of je werknemers te laten shinen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Jij kan zelf kijken en kiezen voor je favoriete fotostudio die te huur staat. Onze werknemers hebben ook veel expertise dus helpen je ook graag bij je contentproject.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

Maak professionele foto’s door een fotostudio te huren

Je kan een fotostudio huren om te gebruiken voor verschillende projecten. Goede foto’s kunnen je enorm helpen bij je creatieve digitale marketing. Ze zetten je producten mooi in de kijker of je kan de fotostudio die bij ons te huur staat gebruiken om even al je werknemers vast te leggen op camera. Als je zelf geen camera’s beschikt, kan je ook camera’s bij ons huren. Op die manier beschik je over al het materiaal dat je nodig hebt wanneer je bij ons een fotostudio komt huren. Als je naast foto’s ook video’s wil maken, kan je onze studio’s ook huren als een videostudio in plaats van fotostudio. Bekijk daar ook zeker ook de mogelijkheden eens van. Momenteel hebben we twee beschikbare ruimtes met elks hun eigen eigenschappen. De ene fotostudio is wat groter dan de andere en kan dus ook met meerdere mensen gebruikt worden. Het is maar net wat jij verkiest.

Huur onze fotostudio!

Neem contact met ons op als je interesse hebt in een fotostudio die te huur staat. Voor je het weten heb je prachtige beelden die je kan gebruiken voor je branded content. Je kan ons bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected] of via het nummer 03 430 62 42. Bovendien hebben we ook een afsprakenformulier dat je kan invullen. Je laat eenvoudig je gegevens achter en voor je het weet, kan jij aan de slag in de fotostudio die te huur staat.