mentor
Een halfuur gratis advies
film-editing
Fullserviceproductiehuis
choose
Elk type productie

Fullserviceproductiehuis

Fullserviceproductiehuis Videofy geeft jouw verhaal een podium in de vorm van en of meerdere video’s. Videofy is gelegen in Antwerpen. Als fullserviceproductiehuis staan wij aan je zijde om ideeën om te toveren tot originele video’s aan de hand van een gepaste videostrategie. Onze video-experten staan bovendien klaar voor iedereen, dus niet enkel voor bedrijven.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

evenement-interview
videoclip

Fullserviceproductiehuis: van videostrategie tot videoproductie

Onze videocontentmakers bedenken een videostrategie voor het doel dat jij wil bereiken. Met die strategie gaat het Videofy-team aan de slag om er een creatieve uitwerking van te maken. Vervolgens produceren we de video. Is het resultaat volledig naar wens en verwachtingen? Dan helpen je verder bij het gebruik ervan. Ons fullserviceproductiehuis verhuurt ook foto- en videostudio’s. Op die manier kan jij je video zelf opnemen. Huur er camera’s of andere apparatuur bij als je niet over het juiste materiaal beschikt.

Ga een samenwerking aan met onze video-experten

Heb je interesse om een videoclip te laten maken door onze video-experten? Of zit je nog met vragen over de samenwerking met ons productiehuis? Neem dan contact op met ons team. Mail naar [email protected], bel naar 03 430 62 42 of vul het contactformulier in. Ontdek alvast meer over onze manier van werken.

Contactformulier