Studio’s te huur
Persoonlijk advies
Gefocust op bedrijven

Huren van professionele camera’s

Bij Videofy, een productiehuis gelegen in Boechout in Antwerpen, kan je terecht voor het huren van professionele camera’s. Deze kan je gebruiken om een leuke video te maken die je kan gebruiken voor verschillende doeleinden. Naast het huren van camera’s kan je bij ons ook terecht voor advies of het gehele proces van je video.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

Huren van professionele camera’s bij een videomarketingbureau

Ben je nog op zoek naar degelijk materiaal om je bedrijfsvideo mee op te nemen? Dan kan je bij ons degelijke camera’s huren. Deze kan je gebruiken op locatie maar ook in één van onze opnamestudio’s. Dankzij onze camera’s zal je video van een ongekende kwaliteit zijn. Je kan deze video dan inzetten voor verschillende doeleinden. Denk hierbij onder andere aan employer-branding-video’s. Naast camera’s kan je bij ons ook nog verlichting huren. Al deze apparatuur zal er voor zorgen dat je video’s van topkwaliteit kan creëren.

Neem contact op met ons team van video-experten

Als je meer wil weten over het huren van professionele camera’s, neem dan contact op met ons team van video-experten. Je kan ons bereiken via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 en via het contactformulier. Daar kan je ook terecht voor vragen rond productvideo’s of andere formats.