mentor
Een halfuur gratis advies
film-editing
Fullserviceproductiehuis
choose
Elk type productie

Huren van professionele camera’s

Bij Videofy, een fullserviceproductiehuis gelegen in Antwerpen, kan je terecht voor het huren van professionele camera’s. Ons videomarketingbureau is er voor iedereen die zijn digitale marketing een boost wil geven. Dat doen we door videostrategieën uit te werken en het volledige videoproductieproces voor onze rekening te nemen. Daarnaast verhuren wij onze foto- en videostudio’s en extra opnameapparatuur om je video’s zelf op te nemen.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

evenement-interview
videoclip

Huren van professionele camera’s bij een videomarketingbureau

Ons videomarketingbureau verhuurt zowel studio’s als professionele opnameapparatuur. Wij hebben een kleine studio van 50m² en een grote studio van 150m². Tussen de opnames door kan je altijd ontspannen in de gemeenschappelijke bovenruimte met keuken. Je hebt bovendien de mogelijkheid om met een greenscreen te werken. Om je opnames vlot te laten verlopen, kan je bij ons ook professionele camera’s en verlichting huren.

Neem contact op met ons team van video-experten

Als je meer wil weten over het huren van professionele camera’s, verlichting en/of een foto- of videostudio, neem dan contact op met ons team van video-experten. Je kan ons bereiken via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 en via het contactformulier. Ontdek alvast onze eigen producties van productvideo’s, muziekvideo’s, testimonials, bedrijfsvideo’s, branded-content-video’s, enzovoort.

Contactformulier