mentor
Een halfuur gratis advies
film-editing
Fullserviceproductiehuis
choose
Elk type productie

Huren van verlichting

Het huren van de juiste verlichting is essentieel om een kwaliteitsvolle video te produceren. Het gepassioneerde Videofy-team, een videomarketingbureau uit Antwerpen, werkt videoprojecten uit van a tot z. Heb je diezelfde passie, maar beschik je niet over de juiste opnameruimtes of -apparatuur? Dan kan je ook bij Videofy terecht.

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken?

evenement-interview
videoclip

Huren van verlichting voor een kwaliteitsvolle video

De voorzieningen en mogelijkheden bij het huren van onze studio’s zijn talrijk. We hebben een grote parking voor de studio’s, een ingerichte keuken, een wasmachine, douche en sanitair, vloerverwarming, greenscreen mogelijkheden, een webinar-corner, post-productiefaciliteiten en zo veel meer. Ook voor het huren van high-end productiemateriaal, zoals camera’s en verlichting kan je bij ons terecht.

Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden

Wil je verlichting of andere opnameapparatuur huren? Heb je vragen over ons videomarketingbureau in het algemeen of wil je meer weten over onze manier van werken bij eigen producties van muziekvideo’s, branded-content-video’s of andere soorten video’s? Contacteer ons dan via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of vul het contactformulier in. Om een idee te krijgen van ons werk, kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief. Op die manier krijg je maandelijks de nieuwste producties in je mailbox.

Contactformulier