Videofy Live

Livestream je evenement en bereik een groot publiek

De voordelen van livestreaming

Bereik meer mensen

Bij een livestream kies je zelf het bereik en de grootte van het evenement . Omdat niet iedereen verplicht is naar één locatie te komen, maakt de afstand van de genodigde tot jouw evenement weinig uit.

Verhoogde interactie

Met de nodige software en voorbereiding maak je van elke livestream een interactief gebeuren. Doe een quiz, beantwoord live de vragen van je gasten of toon foto’s en video’s doorheen de stream.

Goedkoper en duurzaam
Livestreaming zorgt voor minder logistiek, waardoor je meer geld overhoudt voor een geweldige productie. Spendeer je geld liever in een leuke gimmick die je opstuurt naar je gasten voordat de livestream begint.

Unieke en effectieve formats

Als je wil blijven concurreren, een groter publiek wil trekken of je evenementen wil verbeteren, dan moet je beginnen met je evenementen te livestreamen.

Talkshows & webcasts

Het ideale format om aan kennisdeling te doen. Neem elke maand een talkshow op met gasten en inspireer je publiek, sector en/of werknemers.

Persconferenties
Blijft zichtbaar en bereik snel een publiek met persconferenties op Facebook Live of Instagram. Je verhoogt de interactie en kan tegelijk vragen beantwoorden.
Product workshops & demo's

Een workshop is de ideale manier om je product te laten zien aan nieuwe klanten. Laat op een laagdrempelige manier veel prospects tegelijk kennismaken met je nieuwe product!

Betaalde online events (paywall)

Concert of uitgebreid evenement? Je publiek is bereid te betalen voor premium content. Dus wat dacht je ervan om een marketingplan op te zetten voor je livestream-eventvideo’s?

Tip van Michael

Livestreaming van je evenement levert content op die nadien perfect geschikt is om te hergebruiken. Omdat je zoveel content produceert, is het nadien makkelijk deze in stukjes te knippen en op verschillende manieren in te zetten!

Meer weten?
[email protected] Bereikbaar maandag tot vrijdag, van 9u tot 18u

Het is tijd om met je event live te gaan! Vragen rond livestreaming of onze diensten? Stuur een mailtje of bel ons op 03 430 62 42.