Onze passie? Creatief verhalen vertellen.

Op deze planeet geboren? Dan heb je al wel eens een video gezien. Je weet dan ook het een geweldige manier is om verhalen en ideeën op de wereld los te laten.

Toch is het niet makkelijk om zelf iets in een video te gieten. Net daarom bestaat Videofy. Wij zijn een groep creatieve videomakers met één doel: jouw verhalen met video vertellen.

Creatieve videoproductie: ons proces van begin tot eind
Bedrijfsvideo

Wil je organisatie een bedrijfsvideo laten maken door een professioneel videomarketingbureau? Dan kan je bij Videofy uit Boechout in Antwerpen terecht. Ons fullserviceproductiehuis staat aan je zijde tijdens elke stap van het videoproductieproces: van videostrategie tot creatieve uitwerking en opname. Wij houden bovendien van uitdagingen en bedenken voor elke soort productie een creatief verhaal in videovorm. Je kan dus met een vertrouwd gevoel je bedrijfsfilm door ons laten maken.

Productvideo

Een productvideo laten maken, het is de manier bij uitstek om je product in de verf te zetten. Wij, de creatieve videomakers van Videofy, helpen je graag verder bij het bepalen van de videostrategie en de productie van de productvideo. Ons productiehuis uit Boechout in Antwerpen creëert perfecte video’s voor elk idee. Wacht dus niet langer om je productvideo te laten maken.

 

 

 

Event

Een aftermovie laten maken van een evenement, daar helpen wij je graag mee. Bij Videofy, een videomarketingbureau uit Boechout in Antwerpen, is iedereen welkom. Wij creëren video’s voor elk type productie en maken passende videostrategieën. Als je een evenement organiseert waarvan je graag een aftermovie wil laten maken, dan zijn wij het bedrijf dat je zoekt. Bovendien werken wij altijd op een zo kostenefficiënt mogelijke manier en houden we rekening met het beschikbare budget en de tijd.

Explainer

Heb je complexe, uitgebreide of stapsgewijze materie uit te leggen? Met een explainer video maak je elk onderwerp begrijpelijk voor jouw doelgroep.

 

 

 

 

 

 

 

Testimonials

Testimonials kan je op een professionele manier laten maken door Videofy. Ons videomarketingbureau uit Boechout in Antwerpen producet video’s voor alle soorten klanten, dus niet enkel voor bedrijven. Het doel van onze video’s is om jouw product, merk of bedrijf op een verrassende manier in de kijker te zetten, complexe onderwerpen eenvoudig uit te leggen en/of kijkers te inspireren. Videofy is met andere woorden jouw partner om je digitale marketing een boost te geven met behulp van video’s.

HR

Het doel van een employer-branding-video is om de juiste werknemers aan te trekken door te tonen wat de bedrijfscultuur is. Videofy uit Boechout in Antwerpen, helpt je graag bij het volledige videoproductieproces van je employer-branding-video. Schakel onze video-experten in voor de uitwerking van een videostrategie en/of de productie van de video zelf.

 

 

 

Het team

Michael Gykiere

CEO

Olivier De Niel

CFO

Thomas Schurmans

DOP

Marthe Waegeman

Producer

Mark Boelhouwer

Producer

Helena Goris

Producer

Thibaut De Bruyker

Sales

Vicky Nagels

Post-Productie

Chiara Schalk

Post-Productie

Rien Verreyt

Post-Productie

Ben Cyran

Multimedia Assistent

Louise Van Thillo

Resident

Tuur Oosterlinck

Resident

Loic Dillen

Resident

Martijn Andriese

Resident

Videofy brengt verhalen in beeld

Videofy haalt alles uit de kast om jouw verhaal in beeld te brengen. Gebruik de creativiteit van onze videomakers in een half uur gratis advies!