Wat is je doel?

Videofy_Tonen_Boxed

Iets tonen

Jouw merk of product vanuit een verrassende invalshoek in beeld brengen.

Videofy_Uitleggen_Boxed

Iets uitleggen

Maak complexe materie eenvoudig door te vertrekken vanuit de essentie.
Videofy_Inspireren_Boxed

Inspireren

Een unieke leefwereld creëren die kijkers blijvend met jouw merk associëren.

Drie redenen waarom je voor videoproductie & videostrategie met Videofy in zee gaat

Video is booming. Met Videofy kies je een partner die jouw uitdagingen begrijpt en ze met creatieve video minder lastig maakt.
Creatie, strategie en productie onder één dak

Videofy is een full-service productiehuis: we zijn een videopartner die jouw ideeën kan uitvoeren maar ook creatief kan meedenken. Daarom maken we video die niet enkel de aandacht trekt, maar ook de juiste boodschap op de juiste manier overbrengt.

De beste video is er één waar mensen met plezier naar kijken. Daarom bedenken we voor elke uitdaging een creatieve video op maat. En we werken niet uitsluitend voor bedrijven: iedereen is bij ons welkom.

Verzorgde videoproducties

Voor welk concept je ook gaat, je bent altijd zeker dat we een efficiënte productie op poten zetten. Of je nu één of tien video's hebt besteld: Videofy stemt elke productie slim af op de beschikbare budgetten en tijd.

We dagen onszelf dagelijks uit om op een zo kostenefficiënt mogelijke manier originele video’s te produceren. Met onze eigen opname- en geluidsstudio, het allerbeste videomateriaal en een getalenteerde crew voeren we op een snelle en wendbare manier alle soorten videoproducties uit.

Plezante werkwijze

Dankzij onze open en visuele werkwijze wordt videoproductie iets waar je nooit genoeg van krijgt. Onze creatieve videomakers gidsen je doorheen elke stap in een videoproductie en inspireren je door jouw verhaal op een creatieve manier te (her)vertellen.

We hanteren een visuele werkwijze zodat jij op voorhand weet wat je van ons mag verwachten. Daarnaast houdt je videomaker je op de hoogte tijdens de productie en ondersteunen ze je nadien met het inzetten van jouw video, on- en offline.

Boek een afspraak met onze videomakers

En dan babbel je binnenkort met onze creatieve videomakers over jouw toekomstige video.

Wat voor video we inzetten

Bedrijfsvideo

Wil je organisatie een bedrijfsvideo laten maken door een professioneel videomarketingbureau? Dan kan je bij Videofy uit Boechout in Antwerpen terecht. Ons fullserviceproductiehuis staat aan je zijde tijdens elke stap van het videoproductieproces: van videostrategie tot creatieve uitwerking en opname. Wij houden bovendien van uitdagingen en bedenken voor elke soort productie een creatief verhaal in videovorm. Je kan dus met een vertrouwd gevoel je bedrijfsfilm door ons laten maken.

Productvideo

Een productvideo laten maken, het is de manier bij uitstek om je product in de verf te zetten. Wij, de creatieve videomakers van Videofy, helpen je graag verder bij het bepalen van de videostrategie en de productie van de productvideo. Ons productiehuis uit Boechout in Antwerpen creëert perfecte video’s voor elk idee. Wacht dus niet langer om je productvideo te laten maken.

 

 

 

Event

Een aftermovie laten maken van een evenement, daar helpen wij je graag mee. Bij Videofy, een videomarketingbureau uit Boechout in Antwerpen, is iedereen welkom. Wij creëren video’s voor elk type productie en maken passende videostrategieën. Als je een evenement organiseert waarvan je graag een aftermovie wil laten maken, dan zijn wij het bedrijf dat je zoekt. Bovendien werken wij altijd op een zo kostenefficiënt mogelijke manier en houden we rekening met het beschikbare budget en de tijd.

Explainer

Heb je complexe, uitgebreide of stapsgewijze materie uit te leggen? Met een explainer video maak je elk onderwerp begrijpelijk voor jouw doelgroep.

 

 

 

 

 

 

 

Testimonials

Testimonials kan je op een professionele manier laten maken door Videofy. Ons videomarketingbureau uit Boechout in Antwerpen producet video’s voor alle soorten klanten, dus niet enkel voor bedrijven. Het doel van onze video’s is om jouw product, merk of bedrijf op een verrassende manier in de kijker te zetten, complexe onderwerpen eenvoudig uit te leggen en/of kijkers te inspireren. Videofy is met andere woorden jouw partner om je digitale marketing een boost te geven met behulp van video’s.

HR

Het doel van een employer-branding-video is om de juiste werknemers aan te trekken door te tonen wat de bedrijfscultuur is. Videofy uit Boechout in Antwerpen, helpt je graag bij het volledige videoproductieproces van je employer-branding-video. Schakel onze video-experten in voor de uitwerking van een videostrategie en/of de productie van de video zelf.

 

 

 

Bedrijfsvideo

A good company video shows the story of your business in an appealing way. Use that video in campaigns for brand awareness, lead generation or recruitment.

Productvideo

Highlight your product’s unique features and capabilities and show your target customers what’s really possible. Use that video in social media campaigns, your website or online store.

HR

Using powerful stories to create video that attracts new talented employees. Or use employer branding videos to inspire your existing team.

Tip van Michael

Video is pas écht krachtig wanneer je het consistent en overal waar zinvol inzet. We hebben hiervoor pakketten op maat tegen voordelige prijzen. Interessant? Plan een afspraak en ik vertel je graag meer!

Maandelijks de nieuwste producties in je mailbox?

We zitten nooit stil en zijn altijd in de weer om nieuwe creatieve video te bedenken voor onze klanten. Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze nieuwste producties!
Videofy vindt privacy belangrijk. We gebruiken deze gegevens enkel om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.