Wat is je doel?

Videofy_Tonen_Boxed

Iets tonen

Jouw merk of product vanuit een verrassende invalshoek in beeld brengen.

Videofy_Uitleggen_Boxed

Iets uitleggen

Maak complexe materie eenvoudig door te vertrekken vanuit de essentie.
Videofy_Inspireren_Boxed

Inspireren

Een unieke leefwereld creëren die kijkers blijvend met jouw merk associëren.

Drie redenen waarom je voor videoproductie & videostrategie met Videofy in zee gaat

Video is booming. Met Videofy kies je een partner die jouw uitdagingen begrijpt en ze met creatieve video minder lastig maakt.
Creatie, strategie en productie onder één dak

Videofy is een full-service productiehuis: we zijn een videopartner die jouw ideeën kan uitvoeren maar ook creatief kan meedenken. Daarom maken we video die niet enkel de aandacht trekt, maar ook de juiste boodschap op de juiste manier overbrengt.

De beste video is er één waar mensen met plezier naar kijken. Daarom bedenken we voor elke uitdaging een creatieve video op maat. En we werken niet uitsluitend voor bedrijven: iedereen is bij ons welkom.

Verzorgde videoproducties

Voor welk concept je ook gaat, je bent altijd zeker dat we een efficiënte productie op poten zetten. Of je nu één of tien video's hebt besteld: Videofy stemt elke productie slim af op de beschikbare budgetten en tijd.

We dagen onszelf dagelijks uit om op een zo kostenefficiënt mogelijke manier originele video’s te produceren. Met onze eigen opname- en geluidsstudio, het allerbeste videomateriaal en een getalenteerde crew voeren we op een snelle en wendbare manier alle soorten videoproducties uit.

Plezante werkwijze

Dankzij onze open en visuele werkwijze wordt videoproductie iets waar je nooit genoeg van krijgt. Onze creatieve videomakers gidsen je doorheen elke stap in een videoproductie en inspireren je door jouw verhaal op een creatieve manier te (her)vertellen.

We hanteren een visuele werkwijze zodat jij op voorhand weet wat je van ons mag verwachten. Daarnaast houdt je videomaker je op de hoogte tijdens de productie en ondersteunen ze je nadien met het inzetten van jouw video, on- en offline.

Boek een afspraak met onze videomakers

En dan babbel je binnenkort met onze creatieve videomakers over jouw toekomstige video.

Wat voor video we inzetten

Bedrijfsvideo

Een goede bedrijfsfilm kan op een aansprekende manier het verhaal van jouw bedrijf tonen. Zet ‘m vervolgens in bij brand awareness, leadgeneratie en/of recruitment.

Productvideo

Toon met een productvideo de unieke eigenschappen die jouw product zo goed maakt. Gebruik de video’s vervolgens als springplank naar je website of webshop.

Event

Laat bezoekers zien hoe memorabel je evenement was en toon afwezigen wat ze gemist hebben. Zet daarna de video in om het volgende evenement te promoten!

Explainer

Heb je complexe, uitgebreide of stapsgewijze materie uit te leggen? Met een explainer video maak je elk onderwerp begrijpelijk voor jouw doelgroep.

Testimonials

Gebruik de mening en verhalen van jouw tevreden klanten als hulpmiddel om er nieuwe te mee overtuigen van jouw merk of bedrijf.

HR

Gebruik sterke verhalen om video te maken die mensen overtuigt voor jou te komen werken. Of toon video om bestaande werknemers blijvend te inspireren.

Tip van Michael

Video is pas écht krachtig wanneer je het consistent en overal waar zinvol inzet. We hebben hiervoor pakketten op maat tegen voordelige prijzen. Interessant? Plan een afspraak en ik vertel je graag meer!

Maandelijks de nieuwste producties in je mailbox?

We zitten nooit stil en zijn altijd in de weer om nieuwe creatieve video te bedenken voor onze klanten. Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze nieuwste producties!
Videofy vindt privacy belangrijk. We gebruiken deze gegevens enkel om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.