Wat is je doel?

Videofy_Tonen_Boxed

Iets tonen

Jouw merk of product vanuit een verrassende invalshoek in beeld brengen.

Videofy_Uitleggen_Boxed

Iets uitleggen

Maak complexe materie eenvoudig door te vertrekken vanuit de essentie.
Videofy_Inspireren_Boxed

Inspireren

Een unieke leefwereld creëren die kijkers blijvend met jouw merk associëren.

Drie redenen waarom je voor videoproductie & videostrategie met Videofy in zee gaat

Video is booming. Met Videofy kies je een partner die jouw uitdagingen begrijpt en ze met creatieve video minder lastig maakt.
Creatie, strategie en productie onder één dak

Videofy is een full-service productiehuis: we zijn een videopartner die jouw ideeën kan uitvoeren maar ook creatief kan meedenken. Daarom maken we video die niet enkel de aandacht trekt, maar ook de juiste boodschap op de juiste manier overbrengt.

De beste video is er één waar mensen met plezier naar kijken. Daarom bedenken we voor elke uitdaging een creatieve video op maat. En we werken niet uitsluitend voor bedrijven: iedereen is bij ons welkom.

Verzorgde videoproducties

Voor welk concept je ook gaat, je bent altijd zeker dat we een efficiënte productie op poten zetten. Of je nu één of tien video's hebt besteld: Videofy stemt elke productie slim af op de beschikbare budgetten en tijd.

We dagen onszelf dagelijks uit om op een zo kostenefficiënt mogelijke manier originele video’s te produceren. Met onze eigen opname- en geluidsstudio, het allerbeste videomateriaal en een getalenteerde crew voeren we op een snelle en wendbare manier alle soorten videoproducties uit.

Plezante werkwijze

Dankzij onze open en visuele werkwijze wordt videoproductie iets waar je nooit genoeg van krijgt. Onze creatieve videomakers gidsen je doorheen elke stap in een videoproductie en inspireren je door jouw verhaal op een creatieve manier te (her)vertellen.

We hanteren een visuele werkwijze zodat jij op voorhand weet wat je van ons mag verwachten. Daarnaast houdt je videomaker je op de hoogte tijdens de productie en ondersteunen ze je nadien met het inzetten van jouw video, on- en offline.

Boek een afspraak met onze videomakers

En dan babbel je binnenkort met onze creatieve videomakers over jouw toekomstige video.

Wat voor video we inzetten

Bedrijfsvideo

Wil je organisatie een bedrijfsvideo laten maken door een professioneel videomarketingbureau? Dan kan je bij Videofy uit Boechout in Antwerpen terecht. Ons fullserviceproductiehuis staat aan je zijde tijdens elke stap van het videoproductieproces: van videostrategie tot creatieve uitwerking en opname. Wij houden bovendien van uitdagingen en bedenken voor elke soort productie een creatief verhaal in videovorm. Je kan dus met een vertrouwd gevoel je bedrijfsfilm door ons laten maken.

 

Een bedrijfsvideo laten maken: wat houdt het in?

Door een goede bedrijfsfilm te laten maken, kan je op een aansprekende manier het verhaal van jouw bedrijf tonen. Zet ‘m vervolgens in bij brand awareness, leadgeneratie en/of recruitment. Een bedrijfsvideo laten maken door een van onze videomakers, dat is bovendien meer dan alleen het opnemen van een video. Je videomaker geeft je ook advies over hoe je de bedrijfsfilm die je door ons hebt laten maken op een juiste manier kan inzetten, zodat je digitale marketing een boost krijgt. Al de creaties, zoals testimonials, evenementenvideo’s of een bedrijfsfilm die je door ons hebt laten maken, worden altijd op een kostenefficiënte manier geproduceerd.

 

Leg een afspraak vast met een van onze videomakers

Een afspraak vastleggen om een bedrijfsvideo te laten maken, kan via het afsprakenformulier. Heb je nog vragen over de productie van een employer-branding-video of over andere productietypes? Neem dan contact op met ons team via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of vul het contactformulier in. Ontdek alvast meer over onze werkwijze en kom snel langs bij ons in Boechout bij Antwerpen om je bedrijfsvideo te laten maken.

Productvideo

Een productvideo laten maken, het is de manier bij uitstek om je product in de verf te zetten. Wij, de creatieve videomakers van Videofy, helpen je graag verder bij het bepalen van de videostrategie en de productie van de productvideo. Ons productiehuis uit Boechout in Antwerpen creëert perfecte video’s voor elk idee. Wacht dus niet langer om je productvideo te laten maken.

 

Een productvideo laten maken: wat houdt het in?

Toon met een productvideo de unieke eigenschappen die jouw product zo goed maken. Gebruik de video(’s) van ons videoproductiehuis vervolgens als springplank naar je website of webshop. Een productvideo laten maken door Videofy betekent bovendien dat je meteen verzekerd bent van een efficiënte productie tegen een competitieve prijs met schaalvoordelen. Je krijgt, als je dat wenst, ook een halfuur gratis creatief videoadvies. Een productvideo behoort mee tot alles wat wij voor jou kunnen betekenen wat branded content betreft. Als je je producten dus graag wat extra in de kijker wil zetten en je je bedrijf wil laten groeien, is het maken van zo’n video geen slecht idee. In tegendeel zelfs!

 

Plan een afspraak in met onze videomakers

Plan een afspraak in met onze videomakers als je een samenwerking wil opstarten en een productvideo wil laten maken. Je kan ons bereiken via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of via het contactformulier. Ook voor vragen over onze werkwijze en andere videoproducties, zoals aftermovies en testimonials, kan je contact opnemen met ons. Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven van onze nieuwste producties.

Event

Een aftermovie laten maken van een evenement, daar helpen wij je graag mee. Bij Videofy, een videomarketingbureau uit Boechout in Antwerpen, is iedereen welkom. Wij creëren video’s voor elk type productie en maken passende videostrategieën. Als je een evenement organiseert waarvan je graag een aftermovie wil laten maken, dan zijn wij het bedrijf dat je zoekt. Bovendien werken wij altijd op een zo kostenefficiënt mogelijke manier en houden we rekening met het beschikbare budget en de tijd.

 

Een aftermovie laten maken: wat houdt het in?

Laat bezoekers zien hoe memorabel je evenement was en toon afwezigen wat ze gemist hebben. Zet de video daarna in om het volgende evenement te promoten! Zo’n aftermovie is daarvoor de perfecte videostrategie. Wij hebben een open en visuele werkwijze, waardoor jij altijd weet wat je van ons mag verwachten tijdens het productieproces van je evenementenvideo. Bekijk zeker ook eens onze producties voor klanten die eerder een aftermovie hebben laten maken.

 

Maak een afspraak met ons videomarketingbureau

Kom tijdens een gesprek met ons videomarketingbureau meer te weten over het laten maken van een aftermovie. Wij vertellen je graag meer over zo’n aftermovie of een ander type productie, zoals een animatievideo en starten met plezier een samenwerking op. Heb je vragen over onze diensten? Neem dan contact op met ons team via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of vul het contactformulier in.

Explainer

Heb je complexe, uitgebreide of stapsgewijze materie uit te leggen? Met een explainer video maak je elk onderwerp begrijpelijk voor jouw doelgroep.

Testimonials

Testimonials kan je op een professionele manier laten maken door Videofy. Ons videomarketingbureau uit Boechout in Antwerpen producet video’s voor alle soorten klanten, dus niet enkel voor bedrijven. Het doel van onze video’s is om jouw product, merk of bedrijf op een verrassende manier in de kijker te zetten, complexe onderwerpen eenvoudig uit te leggen en/of kijkers te inspireren. Videofy is met andere woorden jouw partner om je digitale marketing een boost te geven met behulp van video’s.

 

Testimonials laten maken: wat houdt het in?

Een testiomonial vertelt de mening en verhalen van jouw tevreden klanten. Je kan testimonials laten maken als hulpmiddel om er nieuwe klanten mee te overtuigen van jouw product, merk of bedrijf. Als je kiest voor de cameraploeg van Videofy om je testimonials te laten maken, dan ben je zelf sterk betrokken bij het videoproductieproces. Je videomaker stelt je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van deze videoproductie en ondersteunt je bij de lancering en het gebruik van je video.

 

Maak een afspraak met onze video-experten

Maak een afspraak met de video-experten van ons fullserviceproductiehuis om een samenwerking aan te gaan of om een antwoord te krijgen op je vragen over het laten maken van testimonials. Je kan contact opnemen met ons via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of via het contactformulier. Zo kom je ook snel meer te weten over ons productiebedrijf.

HR

Het doel van een employer-branding-video is om de juiste werknemers aan te trekken door te tonen wat de bedrijfscultuur is. Videofy uit Boechout in Antwerpen, helpt je graag bij het volledige videoproductieproces van je employer-branding-video. Schakel onze video-experten in voor de uitwerking van een videostrategie en/of de productie van de video zelf.

 

Wat is een employer-branding-video?

Een employer-branding-video heeft meerdere doelen. Deze branding-video zet het imago of de reputatie van je bedrijf even extra in de kijker. Alle sterke verhalen in je bedrijfsvideo dienen om mensen te overtuigen om voor jou te komen werken of worden ingezet om bestaande werknemers te blijven inspireren. Onze cameraploeg denkt graag mee over een gepaste videostrategie en maakt er een creatieve uitwerking en productie van, zodat jouw employer-branding-video impactvol is.

 

Maak een afspraak voor meer informatie

Heb je interesse in een samenwerking met onze creatieve videomakers voor een employer-branding-video? Leg dan een afspraak vast via het afsprakenformulier. Wil je meer weten over onze manier van werken? Of wens je extra informatie over andere soorten video’s, zoals droneopnames en muziekvideo’s? Neem dan contact op met ons team via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 of vul het contactformulier in. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Tip van Michael

Video is pas écht krachtig wanneer je het consistent en overal waar zinvol inzet. We hebben hiervoor pakketten op maat tegen voordelige prijzen. Interessant? Plan een afspraak en ik vertel je graag meer!

Maandelijks de nieuwste producties in je mailbox?

We zitten nooit stil en zijn altijd in de weer om nieuwe creatieve video te bedenken voor onze klanten. Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze nieuwste producties!
Videofy vindt privacy belangrijk. We gebruiken deze gegevens enkel om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.