IMG_1512

Videostudio huren in Antwerpen

Helena (Studio Manager)
Helena (Studio Manager)

Bij Videofy kan je een videostudio huren. Bij ons fullserviceproductiehuis uit Boechout in Antwerpen is elke studioruimte multi-inzetbaar. Ze zijn daarom geschikt voor élk type productie: van een bedrijfsvideo, productvideo tot bijeenkomsten en andere presentaties. De opnamestudio’s in Boechout,  België, zijn te huur tussen de normale kantooruren (8 uur ’s ochtends en 19 uur ’s avonds). Met een toeslag is het ook mogelijk om op een later tijdstop een opnamestudio te huren.

2

Een videostudio huren: de beschikbare ruimtes

Studio 1 (180 m²) is een open studioruimte en kan je bij ons videoproductiebedrijf in Boechout, Antwerpen huren als je een opnamestudio nodig hebt voor opnames met meer mensen of grotere rekwisieten. Verder vind je in die opnamestudio ook een aparte zitruimte. De studio die te huur staat, is open en bieden talloze mogelijkheden. De studioruimte wordt voornamelijk gebruikt als videostudio, maar je kan de opnamestudio ook huren voor fotoshoots en bijeenkomsten.

Voorzieningen en mogelijkheden

Praktische informatie over onze opnamestudio in België

1. Wat zijn de tarieven voor het huren van een foto- of videostudio?

De prijs verschilt naargelang de studio die te huur staat. En voor welke periode je een de studioruimte wilt huren. Bekijk onze algemene voorwaarden met daarin een up-to-date prijslijst voor elke opnamestudio die je bij ons kan huren.

 

2. Tot hoe laat kan ik de videostudio huren/gebruiken?

De videostudio’s huren, kan tijdens normale kantooruren (8u tot 19u). Het is ook mogelijk om nog later te blijven in de studio. Er moet een afsluitprijs betaald worden als er doorgewerkt wordt na 19u. Die kostprijs bedraagt 50 euro (excl. BTW) voor elke studioruimte. Bij het verlaten van de studio komt iemand van ons fullserviceproductiehuis met de sleutel de studio controleren en afsluiten. Zo staat de studio weer klaar om te huur te stellen.

 

3. Betaling
Bij het huren van onze studioruimte in Antwerpen voor een dag wordt steeds vooraf, het volledige bedrag betaald. Vanaf twee dagen kan het op factuur, met 30% voorschot. Bij het huren van materiaal dat je wil gebruiken in de opnamestudio wordt er een borg in rekening gebracht.

 

4. Gemeenschappelijke delen van deze opnamestudio in Antwerpen
De keukentafel is vrij te gebruiken door de huurder. De keuken en keukenapparatuur zelf kunnen niet voor opnames gebruikt worden. Ze zitten dus niet mee in de prijs van de studio die te huur staat.

Foto- of filmstudio boeken? Bel onze studiomanager!

Neem contact op met ons team bij interesse in het huren van een opnamestudio

Heb je interesse in het huren van een fotostudio of videostudio? Zit je met vragen over onze opnamestudio in België of wil je onze videomakers inschakelen om een employer-branding-video, een muziekvideo of een andere soort video te laten maken in een studioruimte in Antwerpen? Neem dan contact op met het Videofy-team. Je kan ons bereiken via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 en via het contactformulier als u interesse heeft in een studio die te huur staat.