Studioruimte in Antwerpen met voorzieningen voor zowel foto- als video-opnames vanaf 350 euro!

Olivier De Niel (Studio Manager)
Olivier De Niel (Studio Manager)

De studioruimtes van Videofy zijn multi-inzetbaar als fotostudio en filmstudio. Ze zijn daarom geschikt voor élk type productie: van een bedrijfsvideo, productvideo tot bijeenkomsten en andere presentaties.

De studio’s zijn beschikbaar tussen de normale kantooruren (8 uur ’s ochtends en 19 uur ’s avonds). Met een toeslag is het ook mogelijk om later te blijven.

 

Beschikbare ruimtes

Studio 1 (50 m²) is een kleine maar open ruimte.  Studio 2 (150 m²) is groter en is geschikt voor opnames met met meer mensen of grotere rekwisieten. Verder vind je in deze studioruimte ook een aparte zitruimte.

Beide ruimtes zijn open en bieden talloze mogelijkheden. Voornamelijk gebruikt als filmstudio, kan de ruimte ingezet worden het opnemen van video’s, houden van fotoshoots en bijeenkomsten.

Voorzieningen en mogelijkheden

Praktische informatie

1. Wat zijn de tarieven?

Deze verschillen naargelang welke studio je wilt huren en voor welke periode. Bekijk onze algemene voorwaarden met daarin een up-to-date prijslijst.

2. Tot hoe laat kan ik de studio gebruiken?

Je huurt de studio’s bij normale kantooruren (8u tot 19u). Daarnaast is het ook mogelijk om nog later te blijven.

Er moet een afsluitprijs betaald worden als er doorgewerkt wordt na 19u. Deze kost bedraagt 50 euro (excl. BTW). Bij verlaten van de studio komt iemand van Videofy.be met de sleutel de studio controleren en afsluiten.

3. Betaling
Bij het huren van de studio voor 1 dag wordt er steeds vooraf, het volledige bedrag betaald. Vanaf twee dagen kan het op factuur, met 30% voorschot. Bij het huren van materiaal wordt er een borg in rekening gebracht.

4. Gemeenschappelijke delen
De keukentafel is vrij te gebruiken door de huurder. De keuken en keukenapparatuur zelf kan ze niet voor opnames gebruikt worden.

Foto- of filmstudio boeken? Bel onze studiomanager!

Naast ruimte ook high-end audiovisueel materiaal nodig?

Videofy verhuurt naast de filmstudio ook een selectie aan gear: high-end camerasystemen, lenzen, belichting, stabilisatie-systemen en meer. Getest en gebruikt door echte professionals, geschikt voor elk productie.