Foto- of videostudio huren in Antwerpen

vanaf 350 euro!
Olivier De Niel (Studio Manager)
Olivier De Niel (Studio Manager)

Bij Videofy kan je een foto- of videostudio huren. De studioruimtes van ons fullserviceproductiehuis uit Antwerpen zijn namelijk multi-inzetbaar: als fotostudio en filmstudio. Ze zijn daarom geschikt voor élk type productie: van een bedrijfsvideo, productvideo tot bijeenkomsten en andere presentaties. De opnamestudio’s  in Antwerpen, in België, zijn beschikbaar tussen de normale kantooruren (8 uur ’s ochtends en 19 uur ’s avonds). Met een toeslag is het ook mogelijk om later te blijven.

 

Een foto- of videostudio huren: de beschikbare ruimtes

Studio 1 (50 m²) is een kleine maar open studioruimte in Antwerpen. Studio 2 (150 m²) is groter en is geschikt voor opnames met meer mensen of grotere rekwisieten. Verder vind je in die opnamestudio in Antwerpen, in België, ook een aparte zitruimte. Beide ruimtes zijn open en bieden talloze mogelijkheden. De studioruimte wordt voornamelijk gebruikt als filmstudio, maar kan ook ingezet worden voor fotoshoots, het opnemen van video’s en bijeenkomsten.

Voorzieningen en mogelijkheden

Praktische informatie over onze opnamestudio in België

1. Wat zijn de tarieven voor het huren van een foto- of videostudio?

Die verschillen naargelang de studioruimte je wilt huren en voor welke periode. Bekijk onze algemene voorwaarden met daarin een up-to-date prijslijst.

2. Tot hoe laat kan ik de foto- of videostudio huren/gebruiken?

De foto- en videostudio’s huren, kan tijdens normale kantooruren (8u tot 19u). Het is ook mogelijk om nog later te blijven. Er moet een afsluitprijs betaald worden als er doorgewerkt wordt na 19u. Die kostprijs bedraagt 50 euro (excl. BTW). Bij het verlaten van de studio komt iemand van ons fullserviceproductiehuis met de sleutel de studio controleren en afsluiten.

3. Betaling
Bij het huren van een van onze studioruimtes in Antwerpen voor een dag wordt steeds vooraf, het volledige bedrag betaald. Vanaf twee dagen kan het op factuur, met 30% voorschot. Bij het huren van materiaal wordt er een borg in rekening gebracht.

 

4. Gemeenschappelijke delen
De keukentafel is vrij te gebruiken door de huurder. De keuken en keukenapparatuur zelf kunnen niet voor opnames gebruikt worden.

Foto- of filmstudio boeken? Bel onze studiomanager!

Neem contact op met het Videofy-team

Heb je interesse in het huren van een foto- of videostudio? Zit je met vragen over onze opnamestudio in België of wil je onze videomakers inschakelen om een employer-branding-video, een muziekvideo of een andere soort video te laten maken in een studioruimte in Antwerpen? Neem dan contact op met het Videofy-team. Je kan ons bereiken via het e-mailadres [email protected], via het nummer 03 430 62 42 en via het contactformulier